MENU
1
2
3
16:11 | 2016-01-12

FASHION ADDICT

Dagens outfit,My Life

FASHION ADDICT  for sure   IMG_6163IMG_6181IMG_6154IMG_6142IMG_6129/ Jeans – Cubus / TeeNic & Tees / Sunnies – Masunga / Shoes – Zadig & Voltaire / 

Nu ligger jag helt utslagen i soffan. Vi kom hem runt tvåtiden och sen dess har vi käkat lunch och sen tog jag ett varmt bad. Men jag kan lova er att jag typ sover medan jag skriver detta. Är riktigt trött, trots att jag lyckades sova ganska mycket på flyget till Manchester. Men men det är väl en kombination av jetlag + obekväma flygstolar. Ändå skönt att komma hem men usch för vädret, snön och alla dessa minusgrader ute. Det är fint när man sitter hemma och tittar ut på det, men tyvärr inte lika härligt när man ska ut sedan. Smhi varnar ju till och med för -20 i helgen här i Stockholm. Det var längesen man upplevde sån kyla kan jag lova er. Nu ska jag faktiskt ta och packa upp min väska. Puss ♥

11 Responses to “FASHION ADDICT”

 1. Linnéa on

  Vart kan jag se podcast-avsnitten, eftersom att The Life inte finns längre och jag hittar de inte heller på Podcaster? Tänkte mest höra på avsnitt 53 om att göra slut. Behöver höra hur i hela friden jag ska ta mig igenom det här.

  Svara
 2. Isabelle Edström on

  Här i Örnsöldavik har vi haft runt -26 grader i flera dagar. Väldigt kallt att vara ute plus att ansiktet typ fryser och håret blir vitt typ direkt.
  Hoppas du har njutit i värmen! ☺️

  Svara

Leave a Reply

 • (will not be published)