MENU
1
2
3
18:03 | 2016-01-28

Nike

Mode,Shoppingfynd

nike nike2PHOTOS BY OSCAR JETTMAN 
Shoes – Nike (my own design) /

Hur coola är inte mina nya pjux från Nike som jag har designat själv via deras hemsida. Har designat ett flertal skor hos Nike innan och det är så kul. Blir dessutom väldigt unikt vilket är extra härligt, i och med att man aldrig ser någon med likadan skor på stan. Dock är ju leveranstiden cirka 1 månad, vilket är tråkigt. Men vad gör man inte för coola pjux? HÄR kan ni designa era egna skor via Nike. Och i samarbete med Nike har jag dessutom fixat fram en rabattkod HO116 som ger er 20% rabatt på alla reavaror, som ni hittar HÄR. De har många snygga saker på rean till väldigt bra pris, så passa på att shoppa nu!  

 

12 Responses to “Nike”

  1. Jenny on

    Jag och min pojkvän börjar planera våran Bali resa och undrar vilket hotell du bodde på? såg så himla mysigt ut!!:) Puss

    Svara

Leave a Reply

  • (will not be published)