MENU
1
2
3
13:07 | 2016-02-25

Pink

Dagens outfit,My Life

    8S0A48818S0A49298S0A48998S0A4911 PHOTOS BY RASMUS LINDAHL 
Coat – Gina tricot / Bag – Salar / Scarf – Bikbok/
 Jeans – American Eagle / Sweater – Our legacy / 

Nu måste jag sätta igång med plugget, blir nog lite svenska samt religion. Usch usch, kan någon bara snabbspola fram till 9:e juni då jag tar studenten? Senare ikväll ska jag möta upp mina tjejer för att dra på en MTV grej, ska bli kul!! Och efter det tänkte vi käka en middag ihop någonstans. En bättre torsdag med andra ord. Dessutom är det snart helg och jag har redan fått sportlov wihoooo!!! På torsdag drar vi ner till Rom. Ser så fram emot det. Älskar Rom. Vad ska ni göra under lovet? ♥

10 Responses to “Pink”

 1. Bella on

  Skulle du kunna skriva olika inlägg om studenten – tips/inspo på klänningar, följa med i dina förberedelser inför den stora dagen etc? Skulle också vara kul om du gjorde en vloggvecka under sportlovet 🙂 Kram!

  Svara
 2. Rode Gradin on

  Dina outfitbilder är verkligen alltid så on point. Så snyggt fokus och ljus! Riktigt snyggt med den rosa tröjan som sticker ut lite, härligt med lite färg nu när vi börjar närma oss våren! 🙂

  Svara
 3. Josefine on

  Snygg kappa!! Hur kall/varm är den och är den normal i storlek? Jag tänkte beställa istället för att gå in och prova 🙂

  Svara

Leave a Reply

 • (will not be published)